Ugrás a fő tartalomra

Filmek amik....

Filmek, amiket véleményezni, ajánlani, és megnézni szeretnék ismét a nyáron. Ezek azok a történetek, amelyek nagy hatással voltak rám, pl.:az Árnyékország című filmet még most sem hevertem ki!

Lényeges az volt a számomra, hogy milyen közönségesen beszélnek az életről, nem akarnak, és nem fognak többet adni, mint egy egyszeri kaland, aminek az emléke elkísér bennünket hosszú időre, és valamit ad a számunkra, mint egy édes kis semmiség, ami felfrissít, felráz. Nem feltétlenül kell, hogy igaz történet legyen, nem feltétlenül kell, hogy romantikus, vagy drámai legyen a film, egyszerűen csak valami újszerűt, eddig nem megvalósítottat kell felmutatnia, amivel megdöbbent, megállásra és gondolkodásra késztet.

Összeállítottam egy listát, ami változhat, vizsgaidőszak után belecsapok a lecsóba! Igazán remek történetek, igazán jó lehetőség arra, hogy csak egy pillanatra is, de más világba, időbe látogassak. Egy kicsit kiszakadjak...

Várom a további javaslatokat...

ime 1-2 ajánló:
Lopott szavak
http://www.youtube.com/watch?v=esYqpQchvHg
Hot Fuzz
http://www.youtube.com/watch?v=ayTnvVpj9t4
Üres város
http://www.youtube.com/watch?v=sRiqz_WnYxc

Amiről feltétlen szeretnék 1-2 szót ejteni, az az Árnyékország, és a Bucket List! Ez két meghatározó film a számomra, az Árnyékország c. film azt hiszem, olyan mélyen hatott, hogy azt mind a mai napig nem hevertem ki :-) erről később!

LISTA:
Shadowland
Benjamin Button curious life
Bucket List
Holiday
Sohaország /Neverwas
Upside Down
Cloud Atlas
The Words/Lopott szavak
Különvélemény
Mindenható
Hideghegy
Miss Potter
Üres város
The ledge
Hot Fuzz
Run fatboy run
Eternel Sunshine of the spotless mind

Megjegyzések

Megjegyzés küldése